Contact en organisatie

Projectleider: Monique Vermeulen 

Contact Regio Nijmegen On Stage
mail@regionijmegenonstage.nl
Tel. 06-14661440 

VMBO On Stage
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later. On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Regio Nijmegen On Stage
De vmbo scholen uit de regio’s Nijmegen, Land van Maas en Waal, Druten, Wijchen en Groesbeek gaan in schooljaar 22-23 deelnemen aan het landelijke project VMBO On Stage onder de naam: Regio Nijmegen On Stage. De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! In 2023 wordt ons eerste Beroepenfeest georganiseerd door de projectleider en vertegenwoordigers van de deelnemende scholen, het bedrijfsleven, ouders en de betrokken gemeenten. Ook Sterk Techniek Onderwijs (STO) Regio Rijk van Nijmegen, is betrokken bij de realisatie.

Initiatiefnemers
De vmbo scholen, verenigd in @voCampus. 

Het (organiserend) Stage Team 
Vertegenwoordigers van de deelnemende scholen, ouders, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, gemeente. Interesse? Neem contact met ons op!

Deelnemende scholen '22-'23
Canisius College
Het Rijks VMBO
Maaswaal College
Mondial College Leuvensbroek en Meeuwse Acker
Jorismavo
Pax Christi College
Montessori College Nijmegen en Groesbeek

Sterk Techniek Onderwijs (STO), Regio Rijk van Nijmegen draagt VMBO On Stage een zeer warm hart toe en onderstreept het belang van een goede beroepsoriëntatie in het vmbo. Het Beroepenfeest en Doe-dag is welkome aanvulling op het LOB programma van het regionale vmbo in het algemeen en het techniekonderwijs in het bijzonder.

Vrienden van Regio Nijmegen On Stage
Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden. Wilt u ook een bijdrage leveren, neem dan gerust contact met ons op!

 

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: